SECUR kipujuća garažna vrata

SECUR kipujuća garažna vrata

  Katalog garažna vrata SECUR

Svaka kipujuća garažna vrata Secur izrađena su po meri u skladu sa zahtevima kupca. Širok spektar uzoraka, stilova, završnih obloga i boja znači da se garažna vrata mogu skladno uklopiti u bilo koje arhitektonsko nadmetanje.

Može se kombinovati sa pešačkim vratima i fiksevima

Silvelox je stvorio jedinstvenu paletu kipujućih ili nagibnih garažnih vrata koja idealno odgovaraju različitim arhitektonskim i estetskim zahtevima. Kipujuća garažna vrata Secur oduvek su bila garažna vrata par ekselans i njihova jedinstvenost leži u mehanizmu za podizanje i prevrtanje sa sistemom samopodizanja kontrategom, bez plafonskih šina,vodilica, kačenja i motora.

Širok spektar dezena

Kipujuća garažna vrata Silvelox dostupna su u širokom rasponu stilova i završnih obloga kako bi se bolje uklopila u arhitekturu garaže u kojoj su postavljena. Pored modela prikazanih u katalogu, Silvelox nudi i specifične završne obloge prema crtežu kupca i vrata dizajnirana da ih kupac naknadno presvuče.

Može se kombinovati sa stilom

Svaka kipujuća garažna vrata obično su izrađena po meri, a alternativni spoljni dizajn, završni slojevi i nijanse stilova čine ga skladnim stapanjem sa bilo kojim arhitektonskim okruženjem. Estetika garažnih vrata takođe može odgovarati ulaznim vratima Silvelox da bi se dobila prefinjena kombinacija linija i boja.

Mogući dodaci

Kipujuća drvena garažna vrata Silvelox mogu biti opremljena brojnim dodacima, u zavisnosti od dizajnerskih zahteva i lokacije na kojoj su ugrađena..

Zatvoreni prozori

Ventilacioni elementi
Tasteri sa personalizovanim kodom
Poštansko saduče
Poklopac - vrata za kućne ljubimce
Donja šina i odgovarajuća ručka