O nama

GARAŽNA VRATA, INDUSTRIJSKA VRATA, MOTORI ZA KAPIJE
NS PRO GATE GARAŽNA VRATA, Garazna vrata, garažna vrata

NS PRO GATE je firma koja se bavi prodajom i ugradnjom kao i servisiranjem:

  • Garažna vrata (segmentna vrata, rolo vrata)
  • Industrijska vrata (segmentna vrata, automatska staklena portal vrata)
  • Automatika (motori za kapije, motori za garažna vrata, motori za industrijska vrata, rampe za parking, popravke elektronike, daljinsnki upravljači, rezervni delovi)
Garažna vrata, garazna vrata novi sad, garažna vrata cene, garažna i garažna
Dugogodišnje iskustvo sa proizvodima direkno na terenu, kao i saradnja sa raznim proizvođačima iz sveta naše delatnosti, omogućilo nam je da ponudimo kvalitetne i pouzdane proizvode u odnosu kvaliteta, cene i uslova u kojim će proizvod biti primenjen.

Koliko je bitan kvalitet, estetika i funkcionalnost samog proizvoda, isto toliko je bitna i priprema pre instalacije kao i sama instalacija određenog proizvoda.
Garažna vrata, garazna vrata, novi sad, beograd, garažna vrata kvalitetna cene, garažna
Naš običaj je da kupcu pomognemo i omogućimo najbolju moguću podršku za odabir garažnih vrata, industrijskih vrata ili motora za kapije i za pripremu ukoliko se odluči za saradnju sa nama.

Pre samog odabira proizvoda, najbolje je da dođemo lično i da vidimo situaciju na terenu, na osnovu koje dajemo ponudu za ugradnju odgovarajućeg proizvoda. Nekad je dovoljno i poslati sliku putem viber-a ili e-maila sa kratkim opisom lica mesta i tako često možemo na vreme skrenuti pažnju na eventualne nephodne potrebne pripreme i dodatne radove ukoliko situacija tako zahteva, bez stvaranja dodatnih troškova oko dolaska, ili naknadnih radova.
Garazna , garažna vrata, vrata garažna novi sad
Pod dodatnim radovima i pripremama uglavnom se podrazumevaju sledeći radovi:
Garažna vrata, garažna vrata
Priprema kablova na pozicije
- dovod naponskog kabla i OSTALIH kablova za dodatke i jedinice koje se montiraju a zahtevaju kabal određenih karakteristika
Priprema i prilagođavanje
- otvora, ramova, vrata ili kapije za instalaciju našeg proizvoda. Uglavnom su to radovi gradjevinski, električarski ili bravarski.

U nekim situacijama za dodatne radove možemo dati ponudu mi i te radove izvršiti uz dodatne troškove prema datoj situaciji, ali isto tako prihvatamo i druge kompanije ili majstore angažovane od strane kupca čija je to nprm. primarna delatnost (električari, moleri, zidari, bravari, i slični zanti) da te radove izvedu prema našim zahtevima.

Uglavnom kada je ugradnja van Novog Sada. Bitno je da se teren u saradnji sa nama pripremi pre ugradnje proizvoda, onako kako je to proizvođač predvideo, takođe koristeći naše iskustvo sa sličnim radovima. I time zajednički obezbedimo dugotrajnost i pouzdan rad vašeg novog proizvoda, koji će zasigurno biti od koristi u budućnosti.

Štedeti na pripremama ili proizvodima pre ili kasnije dobija svoj negativan efekata. Zbog lošeg odabira proizvoda, ili nestručne i loše ugradnje ili loše-ne dovoljne pripreme pre same instalacije uređaja, neki klijenti nam se obrate za pomoć, tek nakon mnogobrojnih popravki, ili nakon dugog perioda ne korišćenja kupljenog uređaja. U tim situacijama prilikom izlaska na teren nakon izvršene defektaže uglavnom zateknemo uređaje koje nije moguće popravljati a firme ili majstori koji su to ugrađivali više ne rade ili se ne javljaju svojim kupcima. Najčešće se to dešava posle isteka garantnog roka.

Na tržištu postoji veliki broj proizvoda raznih proizvođača. Jeftiniji uređaji uglavnom nemaju podršku sa rezervnim delovima, i često mogu biti u prodaji nepouzdane serije sa čestim fabričkim greškama ili sa ugrađenim jeftinim ne kvalitetnim delovima poput vodilica, ležaja, točkića, šarki, panela, delova prenosa i zupčanika, samog motora, elektonike (lemova na elektonici kao i delova elemenata na elektonici).

Kako od krupnijih tako i do onih najsitnijih često nevidljivih delova proizvoda gde proizvođač može da uštedi ali i ujedno obori kvalitet i time obezbedi jeftinu cenu proizvoda za tržišta u kojem se retko vrši kontrola kvaliteta proizvoda. Postavkom takvih proizvoda na mesto gde nije predviđeno, može vrlo brzo ili često dovesti do kvara i prekida rada proizvoda - bilo da su to garažna ili industijska vrata, ili neki motor, automatika za pokretanje kapije ili vrata.
GARAŽNA VRATA NOVI SAD, GARAŽNA VRATA CENE, GARAŽNA VRATA

Motori za kapije Servis motora za kapije i elektronike Programiranje i servis motora za kapije

Motori za kapije CAME Garažna vrata Garažna vrata sa pešačkim vratima

Garažna vrata OPRUGE Garažna vrata ŠARKA Garažna vrata boja drveta

Garažna vrata antracit Garažna vrata KREM boja svetla GARAŽNA VRATA ANTRACIT PANEL
PROIZVOĐAČI KOJE NUDIMO: