Proizvodi

Garažna vrata SILVELOX

Garažna vrata od punog drveta. Veliki izbor vrste drveta, do same izrade, boje i dezena. Izuzetno visok kvalitet garažnih vrata, veliki broj kombinacija završnih slojeva za sve savremene dizajnerske i arhitetske zahteve. U saradnji sa proizvođačem vrata se poručuju prema zahtevu kupca, uvoze se i isporučuju na adresu kupca širom Srbije i okoline. Rokovi isporukue su duži od 30 radnih dana.

DETALJNIJE

Garažna vrata ALUTECH

Garažna vrata poznatog svetskog proizvođača segmentnih vrata Alutech. Visoko kvalitetna garažna segmentna vrata sa više standardnih boja, dezena i vođenja u zavisnosti od potreba i zahteva kupca. Poručuju se na meru, rok isporuke od 15-30 radnih dana u zavisnosti od momenta porudžbine.

DETALJNIJE

Garažna vrata KLASIK

U našoj ponudi najpovoljnija varijanta, EU kvalitet garažnih segmentnih vrata. Ova garažna vrata se proizvode od delova i panela poznatih evropskih proizvođača delova. To su uglavnom italijanski delovi, i vrata se pripremaju i isporučuju u dosta kraćim - bržim rokovima. Rokovi isporuke i ugradnje variraju od 1 do max. 10 radnih dana, u zavisnosti od momenta poručivanja.

DETALJNIJE

Industrijska vrata ALUTECH

Industrijska vrata, pouzdana i kvalitetna industrijska segmentna vrata ALUTECH. Precizna izrada na najsavremenijim proizvodnim mašinama. Alutech industrijska vrata aktivno se koriste u industrijskim i poljoprivrednim objektima, auto-salonima, autoperionicama i benzinskim stanicama, vatrogasnim i ostalim skladištima, kao i u javnim objektima. Nudimo dve serije industrijskih vrata - ProPlus i ProTrend - za optimalan izbor i ugradnju vrata koja najbolje odgovaraju klimatskim uslovima regiona i specifičnosti prostorija.

DETALJNIJE

Industrijska vrata KLASIK

Industrijska vrata KLASIK su povoljniji tip segmetnih industrijskih vrata. Ova industrijska vrata se kao i garažna sklapaju od delova renomiranih Evropskih proizvođača, najčešće od FLEXI FORCE proizvođača. KLASIK industrijska vrata se izrađuju u brzim rokovima, ugradjuju se od jednog do maksimum 10 radnih dana u zavisnosti od momenta porudžbine.

DETALJNIJE

Motori za kapije Faac

Motori za kapije proizvođača Faac. Pristupačne cene motora za kapije, motori za sve tipove kapija.

DETALJNIJE

Motori za kapije Cardin

Cardin motori za kapije. Pristupačne cene, u ponudi verzije 24V motora za kapije, motori za sve tipove kapija..

DETALJNIJE

Motori za kapije Came

Motori za kapije Came, poznati proizvođač kvalitetnih motora za kapije, automatika, motori za kapije sa tradicijom preko 45 godina na svetskom tržištu..

DETALJNIJE