Proizvodi

Garažna vrata

Nekoliko kvalitetnih proizvođača u ponudi. Drvena masivna, luksuzna nagibna kipujuća i preklopna garažna vrata od SILVELOX-a iz Italije, u ponudi su visoko kvalitetna garažna segmentna vrata sa pouzdanom garancijom od ALUTECH-a iz Belorusije. U ponudi su i klasična segmentna vrata proizvenena od delova poznatih italijanskih proizvođača delova. U ponudi su i razni tipovi motora za garažna vrata, kao i sva dodatna oprema. Ukoliko je potrebna montaža spolja ili na otvor i nema uslova za garažna vrata, u ponudi su i rolo garažna vrata koja se pomoću opruga namotavaju u kutiju iznad otvora.

DETALJNIJE

Industrijska vrata

Industrijska vrata namenjana su za industriju i uglavnom su proizvedena od jačih i čvršćih materijala u poređenju sa običnim garažnim vratima. Industrijska vrata imaju širok asortiman vrsti vođenja, da bi se mogla prilagoditi svakom industrijskom objektu i njegovoj nameni. Bilo da je u pitanju objekat - prostorija koja je magacin, auto servis, auto perionica, fabrika, stovarište ili veliki logistički centar poput onih najvećih u Srbiji i šire, industrijska vrata nađu svoje mesto na objektu i tako svakodnevno olakšavaju funkcionalnost i upotrebu poslovnog - industrijskog prostora.

DETALJNIJE

Trakaste PVC zavese

Trakaste zavese od PVC materijala. Kvalitetne pvc trakaste zavese za širok spektar namene: trakaste PVC zavese mogu se koristiti u industriji, logističkim centrima, raznim tipovima hladnjačama, kamiona, u prehrambenoj industriji, trakaste pvc zavese za klanice, u fabrikama, trakaste zavese za kompanije i firme, za pešačka vrata za industrijska vrata na magacinima, utovarnim i istovarnim prolazima, u poljoprivredi. Mogu se koristiti i na bazenima i banjama,

DETALJNIJE

Zaštitne barijere

Zaštitne barijere su izbor pravog rešenja za zaštitu MPM znači ulaganje u bezbedno i efikasno radno okruženje. Zaštitna barijera sprečava nesreće i oštećenja ljudi, stalka i mašina, magacinskih polica i konstrukcija polica, ćoškova zidova, betonskih stubova, industrijskih vrata.

- PROTEKCIJA PEŠAKA I RADNIKA
- ZAŠTITA KRAKOVA, POLICA I KONSTRUKCIJA
- ZAŠTITA VOZILA I MAŠINA, VILJUŠKARA
- UŠTEDA NA ODRŽAVANJU
- UŠTEDA NA TROŠKOVIMA POPRAVKE I ZAMENE
- MAKSIMALAN POVRAT NA INVESTICIJE U INFRASTRUKTURU

DETALJNIJE


Pretovarna tehnika

U našoj ponudi najpovoljnija varijanta, EU kvalitet garažnih segmentnih vrata. Ova garažna vrata se proizvode od delova i panela poznatih evropskih proizvođača delova. To su uglavnom italijanski delovi, i vrata se pripremaju i isporučuju u dosta kraćim - bržim rokovima. Rokovi isporuke i ugradnje variraju od 1 do max. 10 radnih dana, u zavisnosti od momenta poručivanja.

DETALJNIJE

Motori za kapije

Nekoliko proizvođača motora za kapije u ponudi. U zavisnosti od kapije motori mogu biti za krilne i klizne kapije. Italijanski proizvođači CAME, FAAC, i CARDIN kao i drugi proizvođači po ukusu i želji kupca u nekoliko cenovnih kategorija sa kojima se mogu pokriti zahtevi svih kupaca. Povoljniji modeli su pristupačniji uglavnom za kapije ispod 2m dužine po jednom krilu ili kraća kapija od 300kg ukoliko je klizna kapija u pitanju, skuplji modeli uglavnom su dugotrajniji i jače izvedbe sa prekidačima pri krajnjim položajima ili  ugrađenim enkoderima za kapije 3, 4 ili 5m i više m po krilu ili 400, 500, 600, 800, i 1000 kg i više za klizne kapije . U ponudi imamo motore za kućnu upotrebu manjih intenziteta korišćenja pa sve do onih sa 100% i HEAVY DUTY USE intensitet upotrebe. U ponudi su 230V i 24V modeli motora za kapije

DETALJNIJE

Rampe i parking sistemi

Rampe i parking sistemi za fabrike, parkinge i ulaze na parkinge, za zgrade, rampe sa polugom, rampe sa lancem, rampe automatske i mehaničke, parking čuvari. U ponudi su i sistemi za naplatu parkinga, oprema za rampe i parking sisteme. Kvalitetni proizvođači, pouzdane rampe za manje frekventne prolaze kao i za one visokofrekventne. Kvalitetna oprema za zaštitu parking mesta. Proizvođači iz ponude sa dugogodišnjem iskustvom i tradicijom na svetskom tržištu. CAME, FAAC rampe i oprema za parking.

DETALJNIJE

Automatska vrata

Automatska vrata, portal vrata za frekventne objekte markete i hiper markete, ulazi u tržne centre, apoteke, kancelarije, zgrade, staklena portal klizna vrata, automatska vrata i automati, motori za vrata. Motori za krilna i klizna već postojeća vrata s eventualnom pripremom i preradom i kompletni sistemi staklenih ili drugih automatskih vrata na meru svetlog otvora, sa svom pratećom opremom, vazdušnom zavesom za održavanje temperature prilikom čestog otvaranja. Automatska vrata sa radarima i senzorima za detekciju posetilaca. Visoko kvalitetna automatska vrata od nekoliko proizvođača ASSA ABLOY - BESAM, FAAC, CAME. Prodaja, montaža, servis i održavanje automatskih vrata.

DETALJNIJE

PVC stolarija

U ponudi nekoliko vrsti i proizvođača profila REHAU, VEKA, po potrebi i povoljniji profili i okovi..PVC prozori, vrata, fiksevi, zastakljen pvc, pune ispune, razni modeli kvalitetnih prozora i vrata, komarnika. Mogućnost višeslojnog stakla sa 2 ili 3 sloja za extra izolacione rezultate. Kvalitet kako proizvoda tako i profesionalne ugradnje. Ulazna pvc vrata, sobna pvc vrata, isporuka i ugranja.

DETALJNIJE

Aluminijumska stolarija

Aluminijumska stolarija, Aluminijumski prozori, aluminijumska vrata, aluminijumski portali, fiksevi, roletne, komarnici,.. Profili nekoliko proizvođača, ELVIAL, ALUMIL, ili povoljniji profili. U zavisnosti od objekta i potrebe, aluminijumska stolarija sa alu profilima sa ili bez termo prekida. Kvalitetni profili, kvalitetna alu stolarija, isporuka i ugradnja alu stolarije širom srbije.

DETALJNIJE