Segmentna garažna vrata ALUTECH

Segmentna garažna vrata


Segmentna garažna vrata - ALUTECH kvalitet - NS PRO GATE DOO
Segmentna garažna vrata iz uvoza, precizno i kvalitetno proizvedena, po najvišim svetskim standardima. Garancija 5 godina na vođenje i 10 god na panel.

Segmentna garažna vrata ALUTECH . U ponudi su dva tipa segmentnih garažnih vrata TREND i PRESTIGE. Svaka segmentna garažna vrata proizvedena su u fabrici i imaju svoj serijski proizvodni broj. Paneli stižu u pakovanju, vodilice i delovi u kutiji.

Segmentna garažna vrata Alutech kvalitetno zapakovano na paleti, sa drvenim zaštitama panela, isporučuju se iz fabrike do garaže na koju se montiraju. U fabrici se sve priprema na poručenu meru.

Fabrika koristi CNC mašine i savremenu tehnologiju za proizvodnju delova koji se koriste za vrata. Fabrika proizvodi svoje delove za svoja brendirana ALUTECH vrata. Vrata su proizvedena precizno, sa kvalitetnim i prilagodjenim delovima po svim EU evropskim standardima.

TREND segmentna vrata

Segmentna garažna vrata TREND pristupačne cene, kvalitetan sendvič panel 40mm bez termo mosta, pocinkovane šarke. U ponudi su dva tipa vođenja STANDARDNO sa torzionim oprugama iznad otvora i NISKO vođenje sa bočni oprugama na istezanje. U ponudi je 10 standardnih boja i 3 varijante imitacije drveta, 5 tipova panela.

DETALJNIJE

PRESTIGE unikatna segmentna vrata

Unikata, pojačana segmentna garažna vrata. PRESTIGE je model namenjen hladnijim krajevima i time su idealna za prostorije u kojima se greje. Ovo je pravi izbor ukoliko su neophodna vrata sa jačom termo izolacijom. Panel je debljine 45mm, vrata su ojačana sa duplim točkićima što čini ovaj model pojačanim. Uz ova segmentna garažna vrata u ponudi je dekor print panel, kvalitetna štampa na panele koja može na unikatan način da ukrasi kompletnu estetiku okoline. 13 vrsti drvenih imitacija digital print i 5 imitacija fasadne cigle

DETALJNIJE