Motori za kapije

Motori za kapije - NS PRO GATE DOO

Motori za kapije, različiti proizvođači motora za sve kapije. Kvalitetni motori za kapije, dodatna oprema, servis, delovi, motori za kapije Novi Sad, motori za sve tipove kapija.

Motori za kapije svih tipova, motori za kapije za kućnu upotrebu, motori za industriju, motori za frekventne prolaze, razni proizvođači, i opreme za automatsko otvaranje kapije. Kvalitetni proizvodi, kvalitetna i stručna ugradnja kao i priprema za ugradnju motora za kapije. Nudimo najkvalitetnije motore za sve one ljubitelje kvalitetne opreme koju će koristiti u dužem vremenskom periodu nesmetano.

Koliko je bitan kvalitet kapije, toliko je bitno i da motor i priprema za ugradnju motora bude kvalitetna i prema upututstvu proizvođača, da bi upotpunili smisao automatizacije kapije. Kvalitetni motori pored raznih prednosti traju i preko 20 godina dok slabiji i jeftiniji modeli traju od 5-10 godina. Ukoliko je kapija dobra motori traju duže, ukoliko je kapija lošijeg stanja ili se vremenom stanje pogorša smanjuje vek trajanja motora ili pojačava habanje delova koji trpe opterećenje.
Iskustvo na terenu, i rad sa raznim motorima omogućilo nam je da odaberemo i ponudimo našim klijentima motore najpouzdanijih proizvođača za sve potrebe: od onih najzahtevnijih, do onih povoljnijih koji zadovoljavaju sve kriterijume standardno - kvalitetnih motora za kapije. Pored dole navedenih proizvođača na zahtev kupca, u mogućnosti smo da ponudimo i druge proizvođače ukoliko kupac ima specifičnu želju.
U ponudi su sledeći motori za kapije:

Motori za kapije VDS

VDS Italy

VDS je italijanska kompanija koja se bavi proizvodnjom automatike za automatska vrata, kapije, barijere, nadzemna vrata, segmentna vrata, garažna vrata, rolo vrata i roletne. Kompanija posluje u elektroprivredi više od trideset godina.

DETALJNIJE

Motori za kapije CAME

Motori za kapije CAME modeli i motori 230V ili 24V, mnogima poznato ime za KVALITET. Sa dugogodišnjom tradicijom na svetskom tržištu, sa poznatim modelima, inovacijama i novinama koji prate svetsku tehnologiju. Visoko kvalitetne elektronike i motora kao i kućišta. Svi modeli su jaki i masivni, izdržljivi.  Visoko kvalitetni motori za kapije, raznovrsni modeli spremni da zadovolje i one najzahtevnije korisnike.

DETALJNIJE

Motori za kapije FAAC

Motori za kapije sa dugom tradicijom na svetskom tržištu, veliki broj modela u ponudi modeli od 230v za kućne upotrebe i 24v za intenzivnu upotrebu. Kvalitetni motori za kapije po pristupačnim cenama za sve one koji žele kvalitet po pristupačnim cenama. Faac ima i ozbiljnije modele i jače serije, ali cene tih modela prevazilaze cene najjeftinijih motora za kapije. Neke kapije ili frekvencija prolaznosti jednostavno zahtevaju jače ili specifične modele motora. Na takvim kapijama obični (jeftini) motori vrlo brzo izgube svoju trajnost i postaju veoma loše iskustvo za korinika.

DETALJNIJE

Motori za kapije CARDIN

Motori za kapije pouzdani motori koje se dobro pokazuju na terenu. Svi modeli u ponudi su 24V motori. Italijanski proizvođač evropskog kvaliteta. Modeli koji su specifični po svojoj prihvatljivoj i povoljnoj ceni ali i kvalitetu koji pružaju ovi motori za kapije. Najpovoljniji motor u ponudi za klizne kapije do 300kg težine. Ostali modeli su svi 24V do 600kg i 1500kg težine kao i modeli za krilne kapije od 2m, 3m i 5m max. širine po krilu.

DETALJNIJE