Rampe i parking sistemi

Rampe i parking sistemi - Kvalitetna zaštita parkinga i oprema - NS PRO GATE DOO

Rampe i parking sistemi, rampe za parking mesta, ulaz na parking, u stambene ili poslovne objekte. Parking sistemi za naplatu parkinga. Automati za parkiranje

Rampe i parking sistemi iz naše ponude, obuhvataju sve tipove rampi i sistema za zaštitu ulazka na parking kao i kontrolu naplate i vremena boravka vozila na parking mestu. Pored klasičnih rampi sa polugom koje služe za blokiranja prolaza i dodatne opreme za kontrolu parkinga i naplate parkinga sve do onih običnih mehaničkih parking stubića ili parking čuvara koji se ručno podižu i spuštaju a zaključavaju se katancem i ključem.

Kako rampe tako i praking čuvari mogu se upravljati putem daljinskog uravljača, mobilnim telefonom, magnetne petlje koja detektuje vozilo iznad puta ili nprm. čitačem tablica vozila. Sve opcije opreme idu u zavisnosti od potrebe i namene. Neki proizvodi i modeli su namenjeni za nekoliko otvaranja dnevno, dok jači i skuplji modeli modu se koristiti intenzivno i veoma intenzivno kao naprm. na graničnim prelazima.

Cilj nam je da u zavisnosti od stvarne potrebe - želje kao i finsnsijskog budžeta kupca prilagodimo najbolju moguću opciju kvaliteta / cene. Nudimo i profesionalnu ugradnju naših  proizvoda na teritoriji cele Srbije - Subotica, Novi Sad, Zrenjanin, Beograd, i svi ostali gradovi i sela koja imaju potrebe za kvalitetnim rampa ili parking sistemima kao i servisiranjem i odžavanjem istih.
U ponudi su sledeći proizvodi parking sistema:


Rampe sa polugom CAME

Rampe sa polugom CAME GARD. Came u ponudi ima nekoliko modela rampi sa polugom. Neki od njih su G kao jednostavniji i GARD kao estetski jači modeli kao i najnoviji model GARD - BRUSHLESS model. Elektro mehaničke rampe su za prolaze od 3m do 8m širine. Svi modeli su 24V i namenjeni su za intenzivnu i veoma intenzivnu upotrebu sa kontinuitetom 4 000 000 i 10 000 000 ciklusa intenzivne upotrebe. CAME ima širok asortiman dodatne opreme. CAME rampe su dosta popularne kako širom srbije tako i širom evrope i celog sveta. CAME rampa je pravi izbor za sve one koji žele kvalitet i pouzdanost.

DETALJNIJE

Rampe sa polugom FAAC

Rampe sa polugom pouzdanog proizvođača sa dugom tradicijom na svetskom tržištu.  Rampe sa polugom u verzijama 230V i 24V modeli elektro mehaničke rampe, rampe sa hidraulikom i modeli sa hybrid tehnologijom za intenzivniju upotrebu. Rampe u ponudi pokrivaju prolaze od 2m do 8m širine. U ponudi je i veliki broj dodatne opreme i kontrole pristupa. Faac rampe sa hybridnim sistemom. FAAC hibridna tehnologija kombinuje sve prednosti motora bez četkica i 24V direktnog napona sa hidrauličnom tehnologijom za dug radni vek proizvoda. Karakteristike proizvoda za intenzivno korišćenje preko 2 000 000 ciklusa u kontinuitetu.

DETALJNIJE

Rampe sa lancem CAME

Pored klasičnih rampi sa polugom, CAME u ponudi ima rampe sa lancem. U pitanju su dva modela CAME rampe sa lancem za prolaz do 8m ili 16m širine. Rampa se sastoji od dva pilona - stuba elegantnog dizajna, koji su povezani čeličnim lancem narandžaste boje. Jedna strana rampe, jedan stub rampe u sebi ima elektro motor i elektroniku koja pokreće mehanizam koji spušta lanac na zemlju u ležište koje ga štitit od habanja prilikom prelaska vozilima.

DETALJNIJE

Parking čuvari CAME

Parking čuvari su namenjeni za zaštitu parking mesta. CAME parking čuvari imaju postolje, motor 24V i krilo koje se podiže i spušta na zemlju i elektroniku u kućištu kao jedinicu koja upravlja ovim sistemom. UNIPARK modeli parking čuvari imaju dve veličine krila. ARK1 Manje i ARK2 veće ili šire krilo. Parking čuvari rade na daljinsko upravljanje putem daljinskog upravljača i jedna elektronika može da upravlja sa max 4kom UNIPARK parking čuvara.

DETALJNIJE