SECURLAP preklopna garažna vrata

SECURLAP preklopna garažna vrata

  Katalog garažna vrata SECURLAP

SECURLAP su jedina segmentna preklopna garažna vrata bez plafonskih šina ili opruga, sa dvostrukim kontra tegom, mehanizmom i motorom skrivenim u gornjoj šini. S obzirom na smanjene unutrašnje dimenzije, idealan je proizvod za prilagođavanje svih tipova garaže i optimizaciju raspoloživog prostora. Za razliku od tradicionalnih segmentnih vrata koja su prvobitno zamišljena da zadovolje potrebe komercijalnih i industrijskih zgrada, SECURLAP je rezultat Silvelox-ove posvećenosti kombinovanju tehnologije i lepote za stambeno tržište, vodeći računa o najsitnijim detaljima i pružajući veliki broj mogućnosti prilagođavanja. Kao i svi Silvelox proizvodi, SECURLAP je istinsko svedočanstvo stručnosti Made-in-Itali koja oličava kvalitet, dizajn i tehnologiju. SECURLAP je inovativan sistem pokriven zaštićenim patentom Silvelox OVERLAP.

Više prostora za vaš prostor

MINIMALNA DIMENZIJA. MAKSIMALNO OTVARANJE. Inovacija preklopnih garažnih vrata SECURLAP je zahvaljujući njegovom patentiranom sistemu otvaranja koji ne zahteva plafonske vodilice i ureze za 50% unutrašnje dimenzije.

Sa SECURLAP-om prostor u garaži se koristi na najbolji način, a svetli otvor vrata je iskorišćen u potpunosti, i po visini i po širini.

Potreban je samo prostor za glavu od 200 mm. SECURLAP je opremljen motorom Silvelox ugrađenim u glavnu traku. Ovaj sistem upravlja vratima bez vidljivih plafonskih tragova.

Preklopna garažna vrata se podižu, preklapaju na pola, okreću se ispod plafona, razdvajaju se na dva dela, a donji panel klizi ispod gornjeg.

Više razlike, više prednosti

SECURLAP je proučavan i stvoren na osnovu SECURLAP TEHNOLOGIJE, patentiranog sistema dorađenog da maksimizira funkcionalnost i estetiku. SECURLAP TECHNOLOGI omogućava prilagođavanje vrata bilo kojoj vrsti građevinskih zahteva i čini ih prvom „vizit karticom“ kuće.

BEZ VODILICA: Ovo je glavna karakteristika koja čini SECURLAP jedinstvenim. Zahvaljujući nosećem okviru i dva preklapajuća dela, neprijatni plafonski tragovi nisu potrebni.

NEVIDLJIVI OPERATOR: Motor je potpuno skriven u unutrašnjosti glave; ne zahtevaju klizne šine i ne treba mu dodatni prostor.

SISTEM KONTRA BALANS: Dva odeljka uravnotežena su sistemom kontra tega. Delovi podvrgnuti habanju i menjanju svedeni su na minimum.

UNUTRAŠNJA STRANA: Zbog jedinstvene arhitekture, rezultat sa unutrašnje strane je čist, bez hardvera

Zastakljeni svetlarnici

Stakleni paneli mogu se ugraditi i u krilo i kao bočni ili zastakljeni krmeni zglob, u skladu sa najtežim zahtevima za ekskluzivnim dizajnom uz istovremeno održavanje bezbednosnih standarda.Tipovi stakla:

  • Glatko providno staklo
  • Reljefno mutno staklo
  • Glatko reflektujuće
  • Satensko belo
  • Satensko roze
  • Satensko bronza

Prilagođavanje

Sva vrata Silvelox jedinstveni su proizvod, jer su izrađena po meri svake potrebe. Sva garažna vrata, ulazna vrata i dvokrilna vrata rezultat su jedne od mnogih mogućih kombinacija drveta, boja, dizajna i dodataka.

Visok nivo fleksibilnosti Silvelox-a omogućava potpuno prilagođavanje proizvoda, što ide dalje od onoga što predlažu drugi proizvođači vrata na tržištu, približavajući se zanatu i visokoj stolarskoj proizvodnji.

Ova fleksibilnost je na vrhu dovedena u slučaju vrata koja je na određeni crtež planirao običaj ili arhitekta, u saradnji sa tehničkim odeljenjem. Pravi način da kupcu pružite vrata njegovog sna u svim detaljima.