Pretovarna tehnika

Pretovarna tehnika - Pretovarne rampe, mostovi - NS PRO GATE DOO

Pretovarna tehnika, sistemi za logističke centre, fabrike, magacine, hale i sve objekte koji imaju prilaz šlepera, kamiona, kombi vozila za utovar i istovar robe.


Pretovarna tehnika podrazumeva proizvode koji su namenjeni za pretovaranje robe iz šlepera, kamiona, ili kombi vozila u magacin, fabriku, logistički centar ili druge hale kako peške, tako i viljuškarima. Pretovarna tehnika ili pretovarne rampe, služe a nivelaciju - mosta između vozila i prostora u koji ili iz koje se roba pretovara. Pretovarne rampe olakšavaju brz pretovar robe.

Pretovarne rampe mogu biti automatske - hidraulične sa motorom, koje se automatski podižu i spuštaju kao i one fiksne mehaničke ili mobilne mehaničke pretovarne rampe koje se koriste ručno ili pomoću poluge. Postoje tipovi jednostavnije rampe koje se ručno prenose na mesto pretovara kao mobilne varijante koje se samom postavkom pretvaraju u most između vozila i magacina. Neki tipovi se montiraju na poziciju, na pristanište i izbalansirana su oprugama te njima olakšavaju korisniku rukovanje. Takvi modeli mogu biti i na klizačima i tako mogu služiti na više pretovarnih mesta.

U ponudi su sledeći proizvodi pretovarne tehnike:


Utovarne rampe hidraulične

Utovarne rampe sa hidraulikom, elektro hidraulične utovarne rampe Inkema su pouzdane sa proverenim kvalitetom sa EU standardima. Jednostavno, brzo i funkcionalno rešenje za svaki ozbiljniji utovarni prostor. Elektro hidraulične utovarne rampe mogu biti RH1 sa pokretnim produženim krilom ili peraja na šarkama, RH2 sa teleskopskim krilom koje izlazi do 500mm i RH3 sa krilom koje izlazi do 1000mm.

DETALJNIJE

Utovarne zaptivke, gume - Dock Shelters

Pretovarna tehnika ima širok spektar proizvoda koji obuhvataju kompletna rešenja za olakšavanje i omogućavanje brzog i efikasnog utovara i istovara robe. Ukoliko je neophodna termo izolacija i zaptivka oko kamionske prikolice šlepera prilikom pretovaranja robe, u ponudi su nekoliko tipova i verzija i tipova zaptivnih guma ili eng. Dock Shelters. 

DETALJNIJE

Pretovarni mostovi mehanički

Pretovarna tehnika Inkema u ponudi ima dva tipa mehaničkog pretovarnog mosta. Aluminijumski i Čelični pretovarni - utovarni mostovi. Aluminijumski mostovi mogu biti klasični mostovi za koje se koriste za ubrzavanje utovara i istovara srednje i sitne robe. U zavisnosti od mehaničkih modela, mogu se pričvrstiti na ležište ili pomerati bočno, čime se optimizuje upotreba više utovarnih mesta. Takođe postoje i prenosni utovarni mostovi kojima je lako rukovati i koji odgovaraju malim opterećenjima.

DETALJNIJE