Trakaste PVC zavese

Trakaste PVC zavese za industriju, hladnjače, fabrike, magacine, za sve otvore i prolaze

Trakaste PVC zavese za industriju, hladnjače, fabrike, magacine. Trakaste zavese od PVC materijala, antibakterijske trakaste zavese, zavese otporne za varioce, trakaste zavese za sprečavanje promaje i naglog protoka vazduha kroz prolaze i otvore.


U našoj ponudi su kvalitetne uvozne trakaste zavese proizvedene od kvalitetnog pvc materijala, koji je izdržljiv i pouzdan za namenu kojoj služi. Trakaste zavese od PVC kvalitetnog materijala za razne namene kako uglavnom u industriji.
Pvc trakaste zavese mogu se stavljati:

- Na industrijska vrata, na fabrikama, halama, magacinima, fabrikama, ogističkim centrima, na utovarne i pretovarne prostorije, na hoidnike , na pešačka vrata, na bilo koji prolaz.

- Postoje klizne pvc trakaste zavese koje mogu da se pomeraju sa kvalitetnim kliznim mehanizmom i kompletom za montažu. Mogu se koristiti u paruna dve strane.

- Zavese koje su namenjene za prehranbenu industriju, mogu se koristiti od vitrina do prolaza i pregrada prostorija ili prostora u mesarama ili trgovinskim objektima

- Antistatičke pvc trakaste zavese koje su idealne za električne pogone i proizvodnje za serverske prostorije, za farmeceutsku industriju, mogu se koristiti u apotekama, mogu se koristirti u poljoprivrednim uslovima, na mlinovima i na ostalim objektima u kojima se može nalepiti prašina ili drugo.

- Štite od temperaturnih razlika, koriste se u mlečnoj industriji, na rashladne uređaje i vitrine, za hladnjače koje su iznad 0°C ali proizvode se i pvc trakaste zavese koje su namenjene za hladnjače ili vozila u kojima je temperatura ispod 0°C.

- Trakaste zavese se mogu koristiti i na bazenima, kupalištima ili banjama,

- Postoje i antibakterijske trakaste zavese od PVC-a i mogu da služe i u bolnicama, operacionim salama, domovima zdravlja ili privatnim klinikama i bolnicama. 

- Mogu se koristiti umesto zidova, kao pregrade u halama fabrikama i prostorima gde je potrebno da se providi ali da se pregradi, pregrade se mogu uraditi sa pvc trakama i sa pvc tablama - pločama širih dimenzija

- U ponudi su i klateća, kaobojska pvc vrata za hodnike i prolaze. Klateća pvc vrata su proizvedena od pvc mekanog materija u varijanti za pešake i u industriji koje su otpornije i pogodnije za prolaske viljuškarima ili ručnim paletarima.

- Specijalne pvc trakaste zavese za zavarivače, za industrije, bravarske radionice, fabrike u kojima se vari. Pvc zavese mogu biti za zavarivačke kabine, za zaštitne pregrade, zidove, za zaštitu na mašina ili oko mašina i proizvodnih pogona.

U ponudi su sledeći proizvodi pvc trakastih zavesa:

PVC Trakaste zavese za industrijska vrata

Trakaste zavese za hale, magacine, logističke centre, trakaste zavese od pvc materijala za fabrike i sve one objekte koji poseduju industrijska vrata. PVC Trakaste zavese koje se kače na pripremljen nosač, cevi koje se postavljaju na unutrašnju stranu ispred industrijskih vrata. Neke od prednosti trakastih zavesa u ove svrhe:

- Ušteda energije, trakaste zavese štite od naglog gubitka toplote
- Zdravlje i bezbednost radnika, štite radnike od promaje i hladnoće
- Štiti od uletanja ptica ili insekata
- Štiti od naleta prašine, lišća i vetra
- Smanjuje buku u zavisnosti od vrste trake i do 25-35 dB
- Nerđajući delovi i kačilice

DETALJNIJE


STRANICA JE U PRIPREMI

Pređi na slike

Pređi na Youtube kanal