Industrijska vrata

Industrijska vrata - veliki izbor industrijskih vrata - NS PRO GATE DOO

Industrijska vrata. Više proizvođača, veliki izbor različitih tipova i kombinacija industrijskih vrata svih namena. NS PRO GATE DOO, Novi Sad

Industrijska vrata namenjana su za industriju i uglavnom su proizvedena od jačih i čvršćih materijala u poređenju sa običnim garažnim vratima. Industrijska vrata imaju širok asortiman vrsti vođenja, da bi se mogla prilagoditi svakom industrijskom objektu i njegovoj nameni. Bilo da je u pitanju objekat - prostorija koja je magacin, auto servis, auto perionica, fabrika, stovarište ili veliki logistički centar poput onih najvećih u Srbiji i šire, industrijska vrata nađu svoje mesto na objektu i tako svakodnevno olakšavaju funkcionalnost i upotrebu poslovnog - industrijskog prostora.

U našoj ponudi su nekoliko tipova industrijskih vrata. Za većinu uslova najbolje rešenje su segmentna industrijska vrata od kojih u ponudi imamo vrata proizvedena od ilatijanskih delova kao i visokokvalitetna segmentna vrata koja su proizvedena u fabrici poznatih svetskih proizvođača poput ALUTECH-a. Zahtevniji objekti zahtevaju kvalitetnije proizvode sa svim ispunjenim, neophodnim normama kvaliteta, atestima i proizvodnim sertifikatima koje kod nas NI JEDNA proizvodnja nema, time ne mogu obezbediti i garantovati kvalitet koji je neophodan za ozbiljnije objekte. Po zahtevu kupca radimo i industrijska vrata HORMANN i CRAWFORD.

Za neke objekte zbog uslova montaže ipak najbolje ili čak jedino rešenje su Rolo industrijska vrata koja mogu biti sa izolacijom ili bez izolacije u zavisnosti od potrebe toplotne izolacije. Svakako toplotna izolacija rolo industrijskih vrata i segmentnih industrijskih vrata, kao i čvrstoća panela ili lamela, ne mogu da se porede.

U ponudi su sledeća INDUSTRIJSKA VRATA:


Industrijska segmentna vrata Alutech

Industrijska vrata ALUTECH. Visoko kvalitetna industrijska segmentna vrata koja su dostupna u dva osnovna modela PRO TREND kao osnovna varijanta sa 40mm panelom i čeličnim pocinkovanim šarkama i PRO PLUS varijanta sa 45mm panelima i nerđajućim šarkama kao kvalitetnija, deblja i izdržljivija opcija kada je vlaga u pitanju. U ponudi su i  panorama industrijska vrata, zastakljena - akrilnim providnim ili punim ispunama i aluminijumskim panelima u tri varijante ALU TREND, ALU PRO i ALU THERM. Za sve one objekte kojima je neophodna veća količina svetlosti ili maksimalna providnost.

DETALJNIJE

Industrijska segmentna vrata KLASIK

Industrijska vrata koja su dostupna i manje zahtevnim objektima. Osnovna varijanta industrijskih segmentnih vrata proizvodi se od delova poznatih italijanskih proizvođača delova segmentih vrata, idelan izbor za one koji žele jeftina indstrijska vrata, bez dodataka, sa standardnim vođenjem, u osnovnim bojama. Vrata su idealna za uslove sa manjim intenzitetom upotrebe. Ovakva industrijska vrata nisu namenjena za veliki broj ciklusa otvararnja i zatvaranja. Isporučuju se sa čekrkom na lanac ili sa industrijskim bočnim motorima.

DETALJNIJE

Rolo industrijska vrata

Rolo industrijska vrata montiraju se u otvor ili na otvor spolja ili iznutra sa kutijom i nemaju vodilice i nije potrebno kačiti za plafon i time ne zauzimaju prostor u objektu. Rolo industrijska vrata imaju vodilice sa strane i kutiju iznad otvora u koju se umotavaju kao roletne na prozorima. Industrijska rolo vrata imaju jaku konstrukciju i osovinu na kojima su opruge koje olakšavaju podizanje lamele, zastora centralnom motoru na daljinsko upravljanje sa daljincem a i olakšavaju rad kada se koristite ručno. Industrijska rolo vrata dostupna su sa punim termo izolovanim lamelama kao i sa čeličnim limenim lamelama sa ili bez perforacije.

DETALJNIJE