Industrijska segmentna vrata ALUTECH

Industrijska segmentna vrata Alutech - NS PRO GATE DOO

Industrijska segmentna vrata Alutech pravi je kvalitet i izbor za sve one kupce koji žele pouzdana i kvalitetna industrijska segmentna vrata.

KATALOG INDUSTRIJSKA SEGMENTNA VRATA ALUTECH

Garažna vrata koja možete naći u našoj ponudi mogu da zadovolje svakog kupca. Od onih najzahtevnijih po kvalitetu i estetici do onih kojima je jeftina cena od najbitnijeg značaja. U ponudi imamo kako Luksuzna i extra kvalitetna garažna vrata tako i srednju klasu garažnih vrata koja može da zadovolji skromnije potrebe kupaca sa manjim budžetom na raspolaganju. Garažna vrata iz ponude pokrivaju dimenzije uglavnom za garaže do 3m visine do max 7m širine ili 5m. Ukoliko su sa ugrađenim pešačkim vratima.

Garažna vrata najnižeg kvaliteta poput onih koje se prodaju u super marketima poput garažna vrata uradi sam ili garažna vrata metro nemamo u ponudi i takva vrata ne ugrađujemo. Takva vrata često imaju nedostatke u delovima, kao i ne kvalitetne delove.

Cilj nam je da u zavisnosti od stvarne potrebe - želje kao i finsnsijskog budžeta kupca prilagodimo najbolju moguću opciju kvaliteta / cene. Nudimo i profesionalnu ugradnju naših  proizvoda na teritoriji cele Srbije - Subotica, Novi Sad, Zrenjanin, Beograd, i svi ostali gradovi i sela koja imaju potrebe za kvalitetnim garažnim vratima i profesionalnom ugradnjom. Po potrebi radimo i garažna vrata HORMANN
U ponudi su sledeća GARAŽNA VRATA:

PRO TREND segmentna industrijska vrata

Nekoliko kvalitetnih proizvođača u ponudi. Drvena masivna, luksuzna nagibna kipujuća i preklopna garažna vrata od SILVELOX-a iz Italije, u ponudi su visoko kvalitetna garažna segmentna vrata sa pouzdanom garancijom od ALUTECH-a iz Belorusije. U ponudi su i klasična segmentna vrata proizvenena od delova poznatih italijanskih proizvođača delova. U ponudi su i razni tipovi motora za garažna vrata, kao i sva dodatna oprema. Ukoliko je potrebna montaža spolja ili na otvor i nema uslova za garažna vrata, u ponudi su i rolo garažna vrata koja se pomoću opruga namotavaju u kutiju iznad otvora.

DETALJNIJE

PRO PLUS industijska segmentna vrata

Industrijska vrata namenjana su za industriju i uglavnom su proizvedena od jačih i čvršćih materijala u poređenju sa običnim garažnim vratima. Industrijska vrata imaju širok asortiman vrsti vođenja, da bi se mogla prilagoditi svakom industrijskom objektu i njegovoj nameni. Bilo da je u pitanju objekat - prostorija koja je magacin, auto servis, auto perionica, fabrika, stovarište ili veliki logistički centar poput onih najvećih u Srbiji i šire, industrijska vrata nađu svoje mesto na objektu i tako svakodnevno olakšavaju funkcionalnost i upotrebu poslovnog - industrijskog prostora.

DETALJNIJE

ALU TREND panorama segmentna vrata

U našoj ponudi najpovoljnija varijanta, EU kvalitet garažnih segmentnih vrata. Ova garažna vrata se proizvode od delova i panela poznatih evropskih proizvođača delova. To su uglavnom italijanski delovi, i vrata se pripremaju i isporučuju u dosta kraćim - bržim rokovima. Rokovi isporuke i ugradnje variraju od 1 do max. 10 radnih dana, u zavisnosti od momenta poručivanja.

DETALJNIJE

ALU PRO panorama segmentna vrata

Nekoliko proizvođača motora za kapije u ponudi. U zavisnosti od kapije motori mogu biti za krilne i klizne kapije. Italijanski proizvođači CAME, FAAC, i CARDIN kao i drugi proizvođači po ukusu i želji kupca u nekoliko cenovnih kategorija sa kojima se mogu pokriti zahtevi svih kupaca. Povoljniji modeli su pristupačniji uglavnom za kapije ispod 2m dužine po jednom krilu ili kraća kapija od 300kg ukoliko je klizna kapija u pitanju, skuplji modeli uglavnom su dugotrajniji i jače izvedbe sa prekidačima pri krajnjim položajima ili  ugrađenim enkoderima za kapije 3, 4 ili 5m i više m po krilu ili 400, 500, 600, 800, i 1000 kg i više za klizne kapije . U ponudi imamo motore za kućnu upotrebu manjih intenziteta korišćenja pa sve do onih sa 100% i HEAVY DUTY USE intensitet upotrebe. U ponudi su 230V i 24V modeli motora za kapije

DETALJNIJE

ALU THERM panorama industrijska vrata


Rampe i parking sistemi za fabrike, parkinge i ulaze na parkinge, za zgrade, rampe sa polugom, rampe sa lancem, rampe automatske i mehaničke, parking čuvari. U ponudi su i sistemi za naplatu parkinga, oprema za rampe i parking sisteme. Kvalitetni proizvođači, pouzdane rampe za manje frekventne prolaze kao i za one visokofrekventne. Kvalitetna oprema za zaštitu parking mesta. Proizvođači iz ponude sa dugogodišnjem iskustvom i tradicijom na svetskom tržištu. CAME, FAAC rampe i oprema za parking.

DETALJNIJE