Garažna vrata

Garažna vrata - Kvalitetna garažna vrata - NS PRO GATE DOO Novi Sad

Garažna vrata, Novi Sad. Veliki izbor garažnih vrata, razni proizvođači i modeli, visoko kvalitetna garažna vrata. Garažna vrata, kvalitet koji pruža sigurnost vašoj garaži - NS PRO GATE DOO, Novi Sad

Garažna vrata koja možete naći u našoj ponudi mogu da zadovolje svakog kupca. Od onih najzahtevnijih po kvalitetu i estetici do onih kojima je jeftina cena od najbitnijeg značaja. U ponudi imamo kako Luksuzna i extra kvalitetna garažna vrata tako i srednju klasu garažnih vrata koja može da zadovolji skromnije potrebe kupaca sa manjim budžetom na raspolaganju. Garažna vrata iz ponude pokrivaju dimenzije uglavnom za garaže do 3m visine do max 7m širine ili 5m. Ukoliko su sa ugrađenim pešačkim vratima.

Garažna vrata najnižeg kvaliteta poput onih koje se prodaju u super marketima poput garažna vrata uradi sam ili garažna vrata metro nemamo u ponudi i takva vrata ne ugrađujemo. Takva vrata često imaju nedostatke u delovima, kao i ne kvalitetne delove.

Cilj nam je da u zavisnosti od stvarne potrebe - želje kao i finsnsijskog budžeta kupca prilagodimo najbolju moguću opciju kvaliteta / cene. Nudimo i profesionalnu ugradnju naših  proizvoda na teritoriji cele Srbije - Subotica, Novi Sad, Zrenjanin, Beograd, i svi ostali gradovi i sela koja imaju potrebe za kvalitetnim garažnim vratima i profesionalnom ugradnjom. Po potrebi radimo i garažna vrata HORMANN
U ponudi su sledeća GARAŽNA VRATA:


Drvena garažna vrata SILVELOX

Garažna vrata od punog drveta. Izuzetno masivna i luksuzna garažna vrata, veliki izbor vrste drveta sa različitim stiliovima završne obrade i presvlake, pogodna za luksuzne objekte sa zahtevnim dizajnom da upotpunosti isprati željeni eksterijer i dizajn kompletnog projekta.

DETALJNIJE

Segmentna vrata ConDoor

Izgled garažnih vrata iz serije ConDoor segmentna vrata za kućnu upotrebu može se prilagoditi Vašim ličnim željama. Spolja, kuća može izgledati tačno onako kako želite, dok pouzdana tehnologija iznutra garantuje lak i siguran rad.
Garantni rok koji smo spremni da damo, jer je samo najbolje dovoljno dobro za ConDoor stambena segmentna vrata.

DETALJNIJE

Segmentna garažna vrata ALUTECH

Garažna vrata visokog kvaliteta, proizvode se visoko kvalitetno u velikoj, savremeno opremljenoj fabrici u Belorusiji. Garažna vrata ispunjavaju sve evropske standarde i zahteve. U ponudi su dva tipa garažnih segmentnih vrata TREND 40mm kao povoljnija opcija i PRESTIGE 45mm kao pojačana opcija sa duplim točkićima i raznim mogućnostima dizajna.

DETALJNIJE

Segmentna garažna vrata KLASIK

Garažna vrata KLASIK su najpovoljnija opcija segmentnih garažnih vrata u našoj ponudi. Garažna vrata se sklapaju od italijanskih delova i panela. Garažna vrata su sa standardnim vođenjem 210mm, paneli su 40mm u beloj, sivoj, braon ili antracit boji ili imitacije drveta tamniji i svetliji hrast. Po izboru kupca motore imamo više tipova u zavisnosti od želje kvaliteta, opreme i proizvođača.

DETALJNIJE

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata, različitih proizvođača. U ponudi su garažna vrata sa izolacijom i bez izolacije. Termoizolovana rolo garažna vrata su kao roletne sa kutijom iznad, sa ili bez opruga sa termoizolovanim lamelama. Verzija bez izolacije su rolo garažna vrata od čeličnih punih ili perforiranih lamela, samim tim su dosta teža i u ponudi su kao opcija sa oprugama i centralnim motorom, sa mogužnošću rukovanja i bez motora. Zaključavanje na bravu ključem ili katancem.

DETALJNIJE